Σύλλογος

Σκοποσ

συλλόγου

Σκοπός του Συλλόγου είναι η σωματική και πνευματική ανάπτυξη των μελών του, της νεολαίας και γενικότερα της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Παγγαίου, καθώς επίσης και η ανάπτυξη φιλικών δεσμών και σχέσεων μεταξύ των μελών αυτού.

Το σωματείο αποσκοπεί να δώσει διέξοδο σε ανθρώπους που αγαπούν τη δρομική άθληση, επιθυμούν να ασχοληθούν ενεργά με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και επιθυμούν την υιοθέτηση της άσκησης ως πολιτισμικό γεγονός και στάση ζωής.

Τα μέλη του Συλλόγου έχοντας ιδανικά και αξίες θα επιχειρήσουν να δώσουν το παράδειγμα στους συνδημότες του Δήμου Παγγαίου προκειμένου να υιοθετήσουν τη φυσική άσκηση ως μέρος της καθημερινότητάς τους.

ΣΤΟΧΟΙ του σωματείου είναι:

  1. η δημιουργία ερασιτεχνών αθλητών με ισχυρό πνευματικό και ηθικό χαρακτήρα.
  2. η δημιουργία εκδηλώσεων λαϊκού αθλητισμού, αγώνων υπεραποστάσεων και άλλων φυσιολατρικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων με σκοπό την όσο το δυνατόν ευρεία συμμετοχή ανθρώπων σε αυτές και την προβολή και ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς τόσο του βουνού του Παγγαίου όσο και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας.
  3. η ανάπτυξη φιλικών και πνευματικών δεσμών μεταξύ των μελών του Συλλόγου και η δημιουργία ευγενούς άμιλλας και «ευ αγωνίζεσθαι» μεταξύ τους
  4. η ανάπτυξη φιλικών δεσμών και συνεργασία μεταξύ των μελών του Συλλόγου και άλλων αθλητικών συλλόγων – σωματείων που ασχολούνται με τη διάδοση του ερασιτεχνικού δρομικού κινήματος.
  5. η προώθηση αιτημάτων του συλλόγου στους αρμόδιους φορείς.
  6. η αναζήτηση πόρων προς το συμφέρον του συλλόγου, μέσω κρατικών ή ευρωπαϊκών προγραμμάτων
  7. η στήριξη με κάθε πρόσφορο μέσο των μελών του.
  8. η ενημέρωση και πληροφόρηση του κοινού σε σχέση με τη δρομική άθληση.
Διοικητικό
Συμβούλιο

Πρόεδρος: Αλέξανδρος Οικονόμου

Αντιπρόεδρος: Bασίλης Περικλέους

Γραμματέας: Δημήτριος Δημοσθενίδης

Ταμίας: Αργύρης Βανδουλάκης

Έφορος:  Ιωάννης Ασλανίδης

Μέλη: Γεώργιος Βαγανάκης, Ιωάννης Ντουμάνης, Λάμπρος Ψουρούκης, Ηρακλής Δειρμεντζίδης

ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Ελευθερούπολη (χώρος διεξαγωγής Λαϊκής αγοράς)

Eleftheroupoli Runners © 2024 | Πολιτική Απορρήτου

Created by Yobibyte